Iskolák

A Balatoni Limnológiai Kutatóintézet fontosnak tartja, hogy az intézetben folyó kutatások eredményeit a közvélemény számára is bemutassa, hogy az érdeklődők hiteles forrásból tájékozódhassanak a Balaton élővilágával és vízminőségével kapcsolatos kérdésekben.

Intézetünk munkatársai tudományos ismeretterjesztő előadás vagy gyakorlati bemutatók keretében nyújtanak betekintést az Intézetben folyó kutatásainkba. A Balatoni Limnológiai Kutatóintézetet bemutató elődás mellett, több tudományos témakörből is választhatnak a csoportok:

  1. Balaton partiöv halai
  2. Balaton vízminősége és alga-világa
  3. Balatonban és vízgyűjtőjén kimutatható antropogén szennyezések és azok komplex élettani és toxikológiai hatásvizsgálata vízi gerinctelen és alacsonyabb rendű gerinces szervezetekben
  4. Vízi makrogerinctelenek a Balatonban
  5. Mezokozmosz kísérleti rendszer

A látogatás feltételei:

Egy csoport létszáma 10-35 fő lehet, egy látogatás időtartama kb. 60 perc. A megkeresést, illetve a konkrét lehetőségek egyeztetését a sajto@blki.hu címen kérjük jelezni, a csoport szervezőjének nevével és telefon adataival.

Egy előadás vagy bemutató díja: 40.000 forint + ÁFA

Szeretettel várjuk az Önök csoportját is, a részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kollégáink előre egyeztetett időpontban és helyszínen külső helyszíneken is vállalnak előadásokat, a részletekről email-ben adunk tájékoztatást.

Email: sajto@blki.hu

Tel: +36 305015903